DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ 2018 YILI TOPLANTISI YAPILDI

DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ 2018 YILI TOPLANTISI YAPILDI

TRABZON-ARTVİN 29.11.2018 13:08:58 14 0
DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ 2018 YILI TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

TRABZON-Başkanlığını Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yaptığı ve Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Artvin il ve ilçe belediyelerinin kapsadığı Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya tüm belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantı sonunda bugüne kadar yapılan belediyeler birliği meclisinin ve encümen üyeliği bulunan üye belediye başkanlarına yapılan hizmetler için plaket taktim edildi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’ da birliğin hem meclis üyesi ve hem de encümen üyeliği olması nedeniyle başkan Gümürükçüoğlu’ndan plaket aldı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine bağlı tüm belediye başkanları ve bu belediyelerin katıldığı tüm toplantılarda 2018 yılı değerlendirme ve görüş alışverişinin bulunmasının yanında 2019 yılı içinde çalışma programı, yatırım planı, birlik bütçesinin görüşülmesi, tüzük değişiklikleri ve diğer konularda ön görüşmelerde bulunuldu. Başkan Coşkun Hekimoğlu, toplantı sırasında söz alarak bölgenin ve Arhavi’nin temel sorunlarını dile getirdi ve çözüm yolları için birlik bünyesinde ortak hareket edilmesinin faydalı olacağı görüşünü savundu. Hekimoğlu, Arhavi’de yapılan çalışmalarla ilgili kısa açıklamalarda bulundu. Gelecekte Arhavi’de planlanan proje ve yatırımları dile getirdi.

Tüm belediye başkanlarının genel değerlendirmesi sonunda Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından, birlik üyesi belediye başkanlarına hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi. Arhavi belediyesini temsilen Başkan Coşkun Hekimoğlu plaketi aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI