DOĞALGAZ MÜJDESİ!

DOĞALGAZ MÜJDESİ!

TRABZON-ARTVİN 31.07.2019 13:03:11 45 0
DOĞALGAZ MÜJDESİ!

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Belediyesi, BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş) işbirliğiyle ilçeye Doğalgaz getirilmesi konusunda olumlu adımlar attı.

Hopa Belediyesi tarafından 2019-2021 yılları arasında planlanan şehir içme suyu hattının yenilenmesi sırasında, Doğal Gaz hattının da aynı anda döşenmesi kararını aldı.

Belediye Başkanı Taner Ekmekçi doğal gazın ilçeye getirilmesi konusunda çok titiz ve özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek şu açıklamayı gerçekleştirdi.
''İlçemiz adına olumlu gelişmelerin yaşanması bizleri çok mutlu ediyor. Hopa halkının bu müjdeyi uzun yıllardır beklediği biliyoruz bu sebepten dolayı aşamaları çok titizlikle takip ediyoruz. Cadde ve sokaklarımızın defalarca kazınmaması için su hattı yenileme çalışması ile Doğal Gaz döşeme hattı çalışması aynı anda gerçekleşecektir. Projenin her adımını Hopa Halkıyla paylaşacağız. Temiz, çevre dostu enerji kaynağı olan Doğal gazın Hopa’mıza Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.’’ diyerek sözlerini tamamlayan Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Hopa halkına müjdeyi verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI