DEVLET HASTAHANESİ’NE BİR BAĞIŞ DA HEMŞİNLİLER HİZMET VAKFI’NDAN....

2 adet Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı teslim edildi!

TRABZON-ARTVİN 24.12.2020 12:18:09 37 0
DEVLET HASTAHANESİ’NE BİR BAĞIŞ DA HEMŞİNLİLER HİZMET VAKFI’NDAN....

Hayati Akbaş

HOPA-İçinde yaşadığımız ve herkesi derinden etkileyen bin yılın en acımasız hastalığı İle mücadele dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürüyor. Bu süreçte her bir bireyüstüne düşen görevi yerine getirme çabası içinde.

Kovit19 mikrobuna karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarını yerine getirenler hastalıktan uzak kalıyor. Kovit19 virüsü bulaş olanlar ise hastanelerde tedavi süreci başlıyor. Hastanelerdeki solunum cihazları yeteriz kalıyor. Hastalığın evresine göre ölümle sonuçlanabilir.

Bu durumda yeteriz kakan hastahanelere hayır kurumları devreye giriyor.

Merkezi İstanbul’da bulunan Hemşinliler Hizmet Vakfı, Hopa Devlet Hastanesi’ne anlamlı bir bağış yaptı. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Aydın yaptığı açıklamada; “memleketimizin güzel insanları bu süreçte üzerlerine düşen görevi tek tek yapmaktadır. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için bu süreçte yan yanayız. Hopa’daki hastahanemizde eksik olduğunu düşündüğümüz cihazı alarak vatandaşımızın hizmeti için teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hemşinliler Hizmet Vakfı Üyeleri’nden, Hopa’da herkesin yakından tanıdığı iş insanı Nedim Koyuncu ise “ Her şey insanlarımız içindir” dedi. Koyuncu teslimde yaptığı açıklamada; “Aramızda yapmış olduğumuz istişare sonucu Hastanemizin acil ihtiyacı olan ( covit-19 hastalarımız için) 2 adet Yüksek Akımlı Oksijen cihazını ve edevat’ını alıp takdim etmiş bulunmaktayız. Bu cihazlar amaçlarına ulaşıp, bu zorlu ve üzücü haberleri duyduğumuz süreçte sıkıntısı olan hastalarımızın tedavisinde kullanılıp, hastaların entübe olmamalarını sağlayacaktır. Bu sayede inşallah hastalarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmasında katkıda bulunmuş oluruz. Bütün hastalarımıza yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Teslimde bizlerle birlikte olan vakıf üyelerimizden Atilla Altınkaya, Yücel Akbıyık ve alımında katkıda bulunan bütün vakıf üyelerimize, gönüldaşlarımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı