DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI

DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI

TRABZON-ARTVİN 13.07.2018 07:17:56 21 0
DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI

Artvin Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu Başkanlığında Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu Başkanlığında, Arhavi Orman İşletme Müdürlüğünde, Bölge Müdür Yardımcısı Emin Yılmaz, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımı ile “Değerlendirme ve İstişare” toplantısı yaptı.

Toplantıda İşletme müdürlüklerinin 2018 yılı programlarından ilk 6 aylık süreçteki gerçekleşmeleri masaya yatırıldı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede “Ekip ruhuyla çalışmanın yürütülmesinden memnun olduğunu vurgulayarak, sorumluluklarınızı hakkaniyetle yerine getirip, sonuçları takip ederseniz, başarılı sonuçlar almış oluruz. Verimliliği artıralım, tasarruflu olalım. Planlama, zamanlama, koordinasyon ve organizasyon zamanında olursa işler sağlıklı olur. Vatandaşları mutlaka dinleyin; sıkıntılarını, dertlerini kendi dertleriniz olarak kabul edin. Orman köylerine sık sık giderek vatandaşlarla hasbıhal edin. Bu altı aylık süreçteki program gerçekleşmeleri için hepinize teşekkür ederim” diyerek, yılsonu hedeflerine ulaşmak için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantı yapılan açıklamaların ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI