Davulu kurşun susturdu

Gece 24.00’te eğlence devam ederken, davul sesleriyle birlikte silah sesleri yankılandı.

TRABZON-ARTVİN 13.10.2013 20:04:04 22 0
Davulu kurşun susturdu


GİRESUN Orman İşletme Müdürlüğü’nde geçici işçi olarak çalışan ve boş zamanlarında düğünlerde davul çalan 25 yaşındaki Çınar Akkaya, önceki gün merkez Akköy Köyü’ndeki kına gecesine davul çalmak için davet edildi. Gece 24.00’te eğlence devam ederken, davul sesleriyle birlikte silah sesleri yankılandı. Bu esnada seken bir kurşun Çınar’ın kalbine isabet edince genç davulcu olay yerinde hayatını yitirdi. Davul sustu, davulcu yere yığıldı ve jandarma olaya el koydu. Jandarma silahlı 3 kişiyi gözaltına aldı.

GİRESUN’DA bir kına gecesi için davul çalmaya giden genç ateşlenen silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Giresun Orman İşletme Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak çalışan, boş zamanlarında ise düğünlerde davul çalan 25 yaşındaki Çınar Akkaya, önceki gün gece Giresun Merkez Akköy Köyü’nde davul çalmak için gittiği kına gecesinde kimin tarafından ateşlendiği henüz belli olmayan bir silahtan çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Gece 24.00’da meydana gelen olayda gencin davul çaldığı esnada havaya ateş açıldığı, bu esnada seken kurşunun gencin kalbine isabet ettiği ve olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olay yerine gelen Jandarma’nın 3 adet silah ele geçirdiği ve 3 kişiyi gözaltına aldığı genç davulcunun ölümüne sebep olan kurşunun hangi silahtan ateşlendiğinin ise yapılacak olan balistik incelemesinden sonra belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken genç davulcu Çınar Akkaya, bugün Merkez Çukurköy'de öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.(Günebakış)
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI