DADD KARADENİZ YAT RALLİSİ DEVAM EDİYOR

DADD KARADENİZ YAT RALLİSİ DEVAM EDİYOR

TRABZON-ARTVİN 17.07.2018 09:28:40 18 0
DADD KARADENİZ YAT RALLİSİ DEVAM EDİYOR

25 Yat ’in katıldığı ve 75 gün sürecek Karadeniz Yat Rallisi süresince 46 limana uğrayacaklar.

Yatlar 28 Temmuz’da Hopa Limanına Demir atacaklar.

Hayati Akbaş

HOPA-
DADD Karadeniz yat Rallisine katılan 25 yat Ayancık Limanından ayrıldılar. Yatlar 75 gün sürecek Karadeniz Yat Rallisi süresince 46 limana uğrayacaklar.

Karadeniz Yat Rallisi kapsamında Ayancık’a gelen yatları Ayancık Belediye Başkanı Aslan Özdemir Belediye Meclis Üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri karşıladılar. Ralliye katılanlarla yakından ilgilenen Başkan Aslan Özdemir Ralliye katılanları ilçeyi gezdirdi.

(DADDralli) Denizlerdeyiz Amatör Denizcilik Derneği Başkanı Zafer Türkmen ve dernek üyeleri ile Ayancık Belediyesi Gelincik Sosyal Tesislerinde çay sohbetinde bulunmaları ardından Ayancık’tan ayrıldılar.

Yatlar 28 Temmuz’da Hopa Limanına Demir atacaklar.

Karadeniz Rallisi ile ilgili olarak DADD tarafından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizde, öncelikle gerçek deniz sevgisine dayalı amatör denizciliğin gelişmesini hedefleyerek yola çıkan derneğimiz DADD, düzenlediği ikinci Karadeniz Rallisi ile ülkemizin Karadeniz kıyılarını yeniden keşfe çıkmıştır.. Türkiye’mizin en uzun kıyı şeridine sahip Karadeniz’in limanlarında duraklayamaya devam eden DADDralli Karadeniz 2018 “3 Ülke, 1 Hikâye”, bu kez 12 Haziran’da Volos-Yunanistan’dan başlayıp Poti-Gürcistan’a kadar uzanacak ve sonrasında 22 Ağustos’ta İstanbul’da bitecektir.

Ralli, 75 gün sürecek, 46 limana uğrayacak ve filo yaklaşık 25 tekneden oluşacaktır. Rallinin, katılan teknelerin ve maliklerinin/reislerinin hiçbir ticari amacı yoktur; ralli bir yarış değildir, sadece ve sadece amatör denizcilerin yine amatör denizciler için düzenledikleri bir toplu tanıtım gezisidir.

DADD ralli Karadeniz 2018 Rotası;
1) 3 Temmuz'da İstanbul'dan çıkıldı ve 28 Temmuz'da Hopa'da olunacak.
2) 30 Temmuz'da Hopa’dan çıkılıyor ve Batum'da olunuyor.
3) 3 Ağustos'ta Batum'dan Poti'ye geçiliyor.
4) 4 Ağustos'ta Poti'den çıkılıp Hopa'ya geçiliyor.
5) 5 Ağustos'ta Hopa'dan çıkılıyor ve 22 Ağustos'ta İstanbul'da olunuyor.

HOPAPORT GENEL MÜDÜRÜ ÖZER “KARŞILAMAYA HAZIRIZ”

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer yatları limanlarında misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederek “Biliyorsunuz daha öncede Ataköy Marina tarafından organize edilen Kayra’ya ev sahipliği yapmıştık.

Bu defa da Amatör Deniziler Derneğinin organize ettiği Karadeniz Yat Rallisine katılan 25 yatı 28 ve 29 Temmuz tarihlerinde limanımızda misafir edeceğiz. Bu arada Kaymakamlık, Belediyemiz ve TSO ile koordineli olarak İlçemizin en iyi şekilde tanıtımı için Ralliye katılan misafirlerimize İlimiz ve ilçemizin tanıtımı anlamında çeşitli tarihi ve turistik yerlerimizi de gezdireceğiz.

Biz HOPAPORT olarak hazırlıklarımızı tamamladık ve misafirlerimizi bekliyoruz ”dedi.


 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı