ÇİN’Lİ VATANDAŞIN ANKARADAN DA TAHLİLLERİ TEMİZ GELDİ VE TABURCU EDİLDİ.

Sarp Sınır kapısından Gürcistan’a geçmek isteyen Çin’li vatandaş Ülkeye alınmayarak Hopa Devlet Hastanesinde misafir ediliyordu.

TRABZON-ARTVİN 3.02.2020 07:42:35 54 0
ÇİN’Lİ VATANDAŞIN ANKARADAN DA TAHLİLLERİ TEMİZ GELDİ VE TABURCU EDİLDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da haraketli anların yaşanmasına neden olan olay sonrası Hopa Devlet Hastanesinde misafir edilen Çin’li vatandaş 2 Şubat tarihi itibariyle hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Hastane yetkilileri her olasılığı düşünerek hastanelerinde misafir ettikleri Çin’li Wang Cwongwen (34)’in kesin tahlil sonuçları Ankara’dan bugün itibariyle Hopa Devlet Hastanesine ulaştığı öğrenildi. Tahlil sonuçlarının temiz çıkması ardından hastanede misafir edilen Çin’li Wang Cwongwen hastaneden taburcu edilerek İstanbul’a gönderildi.

İlk günden itibaren şahıs ’ta hiçbir ateş ve enfeksiyon gibi rahatsızlığın görülmediğini açıklayan Hastane yönetimi “Çin’li vatandaş sırf Çin’li olduğu için Gürcistan’a alınmadığını” ifade ederek Çinli Wang Cwongwen’in hiçbir rahatsızlığı olmadığı, ateş ve enfeksiyon gibi bir rahatsızlıkta tespit edilmediğini açıklayan yetkililer her ihtimale karşı kan örneklerinin Ankara’ya gönderildiğini ve 2 Şubat tarihi itibariyle Ankara’dan gelen kesin tahlil sonuçlarında da Çin’li vatandaşın temiz olduğunun tespit edilmesi ardından Hastaneden taburcu edilerek İstanbul’a gönderdiklerini açıkladılar.

Hopa Devlet Hastanesinin tüm servislerinde hizmetin hiçbir aksamaya neden olmadan verildiği açıklandı ve vatandaşların gönül rahatlığı ile Hopa Devlet Hastanesinde tedavi olabileceklerini açıkladılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI