ÇIĞ ÖNLEMLERİ VE MÜDAHALE FAALİYETLERİ TOPLANTISI

Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un başkanlığında “Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri” konulu toplantı düzenlendi.

TRABZON-ARTVİN 30.01.2021 11:07:54 76 0
ÇIĞ ÖNLEMLERİ VE MÜDAHALE FAALİYETLERİ TOPLANTISI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un başkanlığında “Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri” konulu toplantı düzenlendi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Aydın Göçer, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ile ilgili daire amirleri katıldı.

Vali Yılmaz Doruk, burada yaptığı konuşmada, Artvin’in coğrafi konum itibarıyla çığ riski taşıdığını belirterek, ”Karla mücadeleyi çok önemsiyoruz. Karla mücadele ve yol açma çalışmalarında özellikle çığ tehlikesi bulunan bölgelerde gerekli tedbir ve önlemlerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal varlığını korumak öncelikli görevimizdir.” dedi.

Toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, çığ tehlikesine yönelik alınacak tedbirler, önleme ve müdahale hazırlıkları gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının sonunda çığ tehlikesi belirleme ve izleme ekibi, çığ hazırlık ve müdahale ekibi ile çığ önlemlerini ve müdahale hazırlıklarını inceleme komisyonu oluşturmasına karar verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı