CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan'dan bir dizi ziyaret

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan bu defa da Ardanuç ve Şavşat İlçelerini ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 20.09.2020 11:09:04 22 0
CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan

ARTVİN ÇORUHSPOR’A EN ANLAMLI ZİYARET

Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Artvin Çoruh spor yöneticileri ve futbolcularına CHP’lilerden anlamlı ziyaret

Hayati Akbaş

ARTVİN- Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Artvin Çoruh spor yöneticileri ve futbolcularına CHP’lilerden anlamlı ziyaret

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile birlikte, 2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele edecek olan Artvin Çoruh Sporu sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Kafkasör Yaylasında Belediyeye ait sosyal tesislerde ziyaret ederek, yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Daha sonra Bayraktutan beraberinde CHP İl ve ilçe Başkanları ile İl ve ilçe Belediye Başkanlarıyla birlikte Artvin Çoruhspor yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda başkan Murat Yılmaz içinde bulundukları durum, ihtiyaçlar ve hedefleri konusunda bir brifing verdi. Bayraktutan takımın başarısı ve hedeflerine ulaşma anlamında desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Yılmaz ziyaret nedeniyle Bayraktutan, Belediye ve İlçe Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı kendilerine moral destek verdikleri için teşekkür etti

BAYRAKTUTAN’IN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan bu defa da Ardanuç ve Şavşat İlçelerini ziyaret etti.

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT- CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan TBMM’nin tatilde olması nedeniyle bulunduğu Artvin’de Ardanuç ve Şavşat İlçelerini ziyaret etti.

BAYRAKTUTAN ARDANUÇ’TA

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan beraberinde Artvin İl Başkanı Ahmet Biber olduğu halde CHP Ardanuç İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ardanuç CHP İlçe Başkanı Mesut Hüseyin Aksakal, yönetim kurulu üyeleri, Belediye encümenleri ve ilçe örgütüyle bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

BAYRAKTUTAN ŞAVŞAT BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ.

Bayraktutan CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Şavşat Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Nihat Acar tarafından sıcak ve samimi bir ortam da karşılanan Bayraktutan ve beraberindekilerle ilçenin ve Belediyenin sorunları ve projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Bayraktutan, Belediye ziyaretinin ardından CHP Artvin İl Başkanı hmet Biber ile birlikte CHP Şavşat İlçe Başkanlığını ziyaret etti, ilçe yöneticileri ve örgütle bir araya gelerek güncel konularda görüşlerini anlattı..

BAYRAKTUTAN ŞAVŞAT ESNAFINA DERT VE SORUNLARINI SORDU

Bayraktutan beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu ve yöneticiler ile birlikte Şavşat’ta esnafla bir araya geldiler. Pandemi koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Bayraktutan, çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı