ÇAY ALANLARINDAKİ ZARAR YERİNDE İNCELENDİ...

Ziraat Odası Başkanı İskenderoğlu, Tohumcu ve beraberindeki heyet çay bahçelerinde incelemelerde bulunarak çaydaki yanmanın boyutlarını yerinde tespit ettiler.

TRABZON-ARTVİN 24.04.2018 07:32:41 21 0
ÇAY ALANLARINDAKİ ZARAR YERİNDE İNCELENDİ...

Hayati Akbaş

BORÇKA-Çay üreticileri ile birlikte bölgede yaşanan don dolayısı ile çayda meydana getirdiği yanma konusunda zararın boyutları ve neler yapılabileceğine dair konular detaylı bir şekilde istişare edildi

Borçka Ziraat Odası Başkanı Ziraat Odası Müh. Tolga İskenderoğlu, Muratlı Çay Fabrikası Müdürü Erdal Tohumcu, İlçe Tarım Müdürlüğü Mühendisi Durmuş Gürel, Bölge Muhtarları, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üreticilerin katılımı ile Güreşen Köyünde Çayda yaşanan yanma ve meydana gelen zararlar konusunda toplantı gerçekleştirildi.

Borçka Ziraat Odası Başkanı İskenderoğlu, Tohumcu ve beraberindeki heyet çay bahçelerinde incelemelerde bulunarak çaydaki yanmanın boyutlarını yerinde tespit ettiler.

Borçka Ziraat Odası Başkanlığı, Muratlı Çay Fabrikası Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile, bölgenin raporu hazırlanarak gerekli mercilere müracaat edilmesine karar verilerek ziyaret sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı