CANPOLAT HOPAPORT’U ZİYARET ETTİ

CANPOLAT HOPAPORT’U ZİYARET ETTİ

TRABZON-ARTVİN 17.01.2020 10:54:35 28 0
CANPOLAT HOPAPORT’U ZİYARET ETTİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ın kurum ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Canpolat bu defa da beraberinde Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Üsteğmen Can Çakıcı ve Kaçkar Gümrük Bölge Müdürü Osman Göllüce olduğu halde HOPAPORT’u ziyaret etti.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Kaymakam Canpolat ve beraberindekilere “Hoş geldiniz” dedi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Özer, ziyaretçilerine HOPAPORT hakkında bilgiler vererek, yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Canpolat’ta Hopa’da çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren İş insanlarını ziyaret ettiğini, “Bu arada İlçe ekonomisine ciddi katkı sunan kurumları da ziyaret etmeye devam ediyoruz. HOPAPORT Hopa’nın yarattığı iş potansiyeli ve istihdam nedeniyle gözbebeğidir. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim” dedi.

Hopa Kaçkar Gümrük Bölge Müdürü Osman Göllüce’de HOPAPORT ile karşılıklı iyi ilişkiler temelinde çalışmalara devam ettiklerini, “Ülke ekonomisine ciddi katkı sunma adına İthalat ve İhracat işlemlerinde koordineli bir işbirliği içindeyiz. Genel Müdürümüze bu konuda özverili çalışmaları içinde teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI