ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİNDEN DÖNEN ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİNDEN DÖNEN ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

TRABZON-ARTVİN 14.04.2019 18:14:09 23 0
ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİNDEN DÖNEN ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, il genelindeki ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 104 öğrenci, kendilerini Çanakkale gezine gönderen Artvin Valisi Yılmaz Doruk’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Muharebelerinin 104. yılı anısına Artvin genelinde ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 104 öğrencinin katılımıyla Artvin Valiliği’nin katkıları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonuyla 01.04.2019 ile 04.04.2019 tarihleri arasında Çanakkale’ye şehitlik ziyareti düzenlenmişti.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Şube Müdürü Ahmet Bürlükkara, gezide öğrencilere rehberlik eden öğretmenler ve geziye katılan bir gurup öğrenci, Çanakkale Zaferinin 104. yılında 104 Öğrenci Çanakkale’de etkinliğine katkılarından dolayı Vali Yılmaz Doruk’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Doruk, günümüzü anlayabilmemiz açısından geçmişimizi bilmemiz gerektiğini belirtti.

Tarihin, yaşandığı mekânlarda öğrenilmesinin önemine vurgu yapan Vali Doruk, öğrencilerin Çanakkale Şehitliği ziyaretiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI