Büyük bir tesadüf sonucunda iki adaş aynı gün vefat etti

Büyük bir tesadüf sonucunda iki adaş aynı gün vefat etti

TRABZON-ARTVİN 16.10.2019 09:25:32 30 0
Büyük bir tesadüf sonucunda iki adaş aynı gün vefat etti

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin iki önemli değerini daha kaybetti. Makine Mühendisleri Odası eski Başkanı Zeki Dinçer ile Artvin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personeli Zeki Özay, Artvin’de toprağa verildi.

Artvin İki Zeki’sine ağlıyor.

Artvin’de uzun yıllar Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı yapan Zeki Dinçer kalp krizi geçirerek vefat ederken, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarından Zeki Özay ise elim bir olay sonucunda vefat etti.

Büyük bir tesadüf sonucunda iki adaş aynı gün vefat etti. Kalp krizi geçiren Zeki Dinçer ile elim bir olay sonrasında vefat eden Zeki Özyar için Artvin Merkez Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi. ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı için Artvin Merkez Camii’nin avlusu dolup taştı. Zeki Dinçer ve Zeki Özay’ın yakınları, sevenleri, dost ve akrabaları ile Artvin halkı adeta Merkez Camii Avlusunu doldurdular. Zeki Dinçer ve Zeki Özyar’ın yakınları taziyeleri kabul ederken, avluda hüzün hâkimdi. Erken ölümleri ile Artvin’i yasa boğan adaşlar için toplanan kalabalık onları son yolculuğuna dualarla gönderdiler. Kılınan cenaze namazının ardından helallikler alındıktan sonra Zeki Dinçer, Atanoğlu mezarlığına, Zeki Özyar ise Balcıoğlu mezarlığına götürüldü. Bu mezarlıklarda gözyaşları arasında toprağa verilen adaşlar için dualar yapıldı. Definlerin ardından aileler mezarlıklarda taziyeleri kabul ettiler.

Artvin’de iki adaşın aynı günde vefatının hüznü yaşanırken, aynı gün ölen iki adaşın büyük tesadüfü acı bir tesadüf olarak değerlendirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI