BORÇKA’DA İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA PROJESİ İLE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

BORÇKA’DA İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA PROJESİ İLE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TRABZON-ARTVİN 16.05.2019 10:18:59 78 0
BORÇKA’DA İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA PROJESİ İLE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Borçka’da Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Emine Ecem Turgut, 'İyi Dersler Şoför Amca Projesi’nde ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı afiş yarışmasında Türkiye 3.sü Oldu.

Hayati Akbaş

BORÇKA-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle 'Trafikte Sorumluluk Hareketi' kapsamında gerçekleştirilen 'İyi Dersler Şoför Amca Projesi’nde ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı afiş yarışmasına katılan Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Emine Ecem Turgut´un afişi Türkiye 3.sü oldu.

ilçe milli eğitim müdürlüğünce konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek hem öğrencimize hem de öğrencinin başarısında payı olan sınıf öğretmenine tebriklerini sundular. Ayrıca Türkiye 3.sü olan öğrencimize bisiklet hediye edildi. Bu önemli başarısından dolayı Emine Ecem Turgut'u, öğretmenimiz ve okul yönetimini kutluyoruz.” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI