BELİRLİ NOKTALARA TIBBI ATIK KUTULAR KONULDU

Arhavi Belediyesi Korona virüs salgını ile mücadelede alınan tedbirlere devam ediyor. Belediye ekipleri ilçenin belirli noktalarına tıbbi atık kutuları koydu.

TRABZON-ARTVİN 15.05.2020 15:36:35 31 0
BELİRLİ NOKTALARA TIBBI ATIK KUTULAR KONULDU

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi Korona virüs salgını ile mücadelede alınan tedbirlere devam ediyor. Belediye ekipleri ilçenin belirli noktalarına tıbbi atık kutuları koydu.

Pandemi nedeni ile ilçemizde alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Arhavi Belediyesince temin edilen tıbbi atık kutuları, vatandaşlarımızın dışarıya çıkmak zorunda kaldıkları durumlarda kullandıkları maske ve eldivenleri atmaları için ilçemizin sık kullanılan belirli yelerine konuldu.

İlk etapta ilçe kaymakamlık binası ve belediye binası önü, ATM ve banka önleri, zabıta noktası gibi sık kullanılan bölgelere konulan kutuların, daha sonra arttırılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulacağı belirtildi.

Zabıta müdürü Turgay Lakerta, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda tıbbi atık kutularını temin edip ilçemizin belirli bölgelerine koyduklarını belirterek, vatandaşlarımızdan kullanılmış oldukları maske ve eldiven gibi tıbbi atıklarını bu kutulara atmaları konusunda azami dikkati göstermelerini beklediklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI