BELEDİYE BAŞKANI VE AİLESİ COVİT’E YAKALANDI

İlçe Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, sosyal medya hesabından kendisi, eşi ve 3 çocuğunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını evde karantina sürecine başladıklarını duyurdu.

TRABZON-ARTVİN 11.12.2020 13:21:24 36 0
BELEDİYE BAŞKANI VE AİLESİ COVİT’E YAKALANDI

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Kemalpaşa ilçe Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, sosyal medya hesabından kendisi, eşi ve 3 çocuğunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını evde karantina sürecine başladıklarını duyurdu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, eşi ve 3 çocuğunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Başkan Akçiçek sosyal medya hesabından durumu ile ilgili bilgi vererek tedavi sürçlerinin evde devam ettiğini belirterek 'Dün sonuçlanan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Ben, eşim ve 3 çocuğum pozitifiz, sağlık durumumuz şu an normal, tedavi sürecimiz evde devam ediyor. Bütün hastalara şifa diliyorum. Bütün sağlık çalışanlarımızın önlerinde saygı ile eğiliyor hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Hastanelerimizin yoğunluğu ve ağır kış şartlarında vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına özellikle uyması gerekmektedir. Herkese hastalıkların bittiği sağlıklı güzel günler diliyorum' ifadelerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI