Bedensel Engellilerden Yılın Valiliğine ziyaret

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN, VALİ DOĞANAY'A “YILIN VALİLİĞİ” ZİYARETİ

TRABZON-ARTVİN 28.07.2018 10:27:25 44 0
Bedensel Engellilerden Yılın Valiliğine ziyaret

Hopa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Aydoğan Canyılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, 'Yılın Valiliği' ödülüne layık görülen Artvin Valiliğini ziyaret ederek, Vali Ömer Doğanay ile bir araya geldi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Hopa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Aydoğan Canyılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, 'Yılın Valiliği' ödülüne layık görülen Artvin Valiliğini ziyaret ederek, Vali Ömer Doğanay ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğanay, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Canyılmaz ve dernek üyeleri Metin Ustabaş, Evren Yazıcı ve Ömürcan Tayfun Balmumcu ile sohbet etti.

Vali Doğanay, engelli vatandaşlarımızla her zaman bir araya geldiğini, engellilerden gelen önerileri, istekleri dikkate alıp, üretilen hizmetlerde, projelerde uygulamaya çalıştıklarını söyledi.

Engelli derneklerinin hizmet odaklı projelerine destek olmaya çalıştıklarını belirten Doğanay,” Engelli bireylerimizin geleceğe umutla bakmalarını, gelecekten güven duymalarını, yaşam memnuniyetlerini arttırmalarını, yaşam kalitelerinin iyileştirilmesini çok önemsiyoruz. Engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümü ve onların daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerine yardımcı olmanın gayreti ve çalışmaları içinde olduklarını kaydetti. Özellikle son yıllarda devletimizin ve hükümetimizin politikası olarak engellilik konusunda çok önemli ilerlemeler ve gelişmeler kaydedildi” dedi.

Hopa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Aydoğan Canyılmaz ise, Vali Doğanay’ın engelli bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümü için büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Yılın Valiliği ödülüne layık görülen Artvin Valiliği’nden dolayı Vali Doğanay’ı tebrik eden Aydoğan, “Sayın Valimiz her zaman devletimiz kapılarını biz engellilere sonuna kadar açık tutuyor. Sorunlarımızı ve taleplerimizi dinleyerek çözüme ulaştırıyor. Önemseniyoruz ve çok değer görüyoruz. Her türlü etkinliklere davet ediliyoruz. Rabbim valimizden, devletimizden ve hükümetimizden razı olsun. Yılın Valiliği ödülünden dolayı Sayın Valimizi kutluyoruz. Onur ve gurur duyduk.” dedi.

Öte Yandan Vali Doğanay, Engelli Derneği'nin üyeleri için Güney Doğu Anadolu Bölgesine gezi düzenleyeceğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Canyılmaz, Vali Doğanay’a plaket takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI