BAYAN MUHTAR ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

Arhavi’nin Soğucak Köyü Muhtarı Elif Tuğba Fitöz çalışmaları ile takdir topluyor

TRABZON-ARTVİN 17.10.2019 10:39:11 119 0
BAYAN MUHTAR ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-31Mart yerel seçimlerinde ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı seçilen Elif Tuğba Fitoz köyünde yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor.

Arhavi’de 7 mahalle ve 30 köy içinde tek bayan muhtar olan Fitoz, başarılı çalışmaları ile halkın baş tacı oldu İlçede geçtiğimiz hafta yaşanan şiddetli sağanak yağış sel ve heyelanlara neden olmuş ve Fitöz muhtarın köyünde de özellikle yollar hasar görmüştü.

Aşırı yağışlar sonucu bozulan yolların yapım çalışmaları için yetkililerle görüşüp anında çözüm yollarını arayan muhtar Elif Tuğba Fitoz bizzat bu girişimlerinin sonucu almış ve yetkililer Köy yollarının bakimi için iş makinelerini köye gönderdiler.

Çalışmaları yakından takip eden muhtar Elif Tuğba Fitoz Kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için gayret gösteren çalışanlara ve destek taleplerine cevap veren İlçe Kaymakamı ve diğer yetkililere de teşekkür etti.

Fitoz “seçim öncesi verdiğim vaatleri tek tek çözüyorum “Verin Yetkiyi Görün Etkiyi” demiştim. Köyümüze mutlaka bayan eli değmeli demiştim ve işte bayan elinin değdiği yerde mutlaka çözüm vardır ve mutlaka güzellikler vardır. Köyümüzde de sorunları bay-bayan el ele vererek birlikte çözme çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI