BATUM’DA DOSTLUK MAÇI YAPTILAR

Gürcistan Barosu ile Artvin Barosu, Gürcistan Barosu’nun 100. Kuruluş yılı nedeniyle Batum’da dostluk futbol maçı yaptı.

TRABZON-ARTVİN 30.08.2019 11:31:40 40 0
BATUM’DA DOSTLUK MAÇI YAPTILAR

Hayati Akbaş

BATUM-Gürcistan Barosu ile Artvin Barosu, Gürcistan Barosu’nun 100. Kuruluş yılı nedeniyle Batum’da dostluk futbol maçı yaptı.

Artvin Barosu ile Gürcistan Barosu arasında özel dostluklar kurulmuş, Türkiye’deki etkinliklere Gürcistan Barosu davet ediliyor. Gürcistan Barosu da oradaki özel etkinliklere mutlaka Artvin barosunu davet ediyorlar. Barolar, iki ülke arasında dostluğun pekişmesine, Türkiye Gürcistan ilişkilerinde çok önemli dostluk köprülerin kurulmasına vesile oluyorlar.

Batum’da 2 baro avukatları arasında yapılan dostluk karşılaşması sonrası sosyal medya üzerindeki kendi sayfasında paylaşım yapan Artvin baro Başkanı Ali Uğur Çağal, “Gürcistan Barosu Kuruluşunun 100. Yılında dostluk maçını gerçekleştirdik. Devamında 100. Kuruluş yıl dönümü adına düzenlenen yemeğe katıldık. Bize bu buluşmada destek veren yanımızda olan Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Sayın Makbule Koçak hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyor, Nazik davetleri için Gürcistan Baro Başkanı Sayın Av.David Asatiani'ye teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Artvin Barosu Gürcistan Barosu’nun Gürcistan Barosu Kuruluşu’nun 100. Yılında yaptıkları etkinlikler hem Gürcistan, hem de Artvin’deki, basında da yer buldu. 100. Yıl anısına yapılan karşılaşma için özel forma basıldı. Formalar hediye edildi ve katılımlarından dolayı Artvin Barosu’na teşekkür plaketi verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI