Başkan Meclis Üyelerini misafir etti

Artvin Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisi Etçi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

TRABZON-ARTVİN 3.05.2018 09:33:52 24 0
Başkan Meclis Üyelerini misafir etti

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdikten sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, meclis üyelerini Atatepe sosyal tesisleri Etçi restoranda misafir etti.

Artvin’in turizm merkezlerinin başında gelen Dünyanın en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’de yapılan hizmetleri meclis üyelerine gezdiren Başkan Kocatepe, her şehrin efsane bir yeri olduğunu Artvin’e gelenlerin bundan sonra Atatepe’de ‘ETÇİ’ de et yedik diyebilecekleri bir mekân yaptıklarını söyledi.

Başkan Kocatepe,”Burası hepimizin. Bu mekânlara sahip çıkmak tanıtımını güzel yapmak gerekiyor. Etçi olarak tanımladığımız bu restoranda özel taş üzerinde yerli et’i pişirerek müşterilerimize sunuyoruz. Artvin’in eti sizde iyi bilirsiniz ki meşhurdur. Doğal ortamda otlamış hayvanlarımızın etleri işleniyor. Konseptiyle manzarasıyla sunumuyla Artvin’e yakışır bir değer oldu. Dünyanın en büyük Atatürk heykelinin altında Artvin’e ve ormana karşı manzara eşliğinde eşinizi, dostunuzu, misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabilirsiniz. ”dedi.

Meclis üyeleri, yapılan bu hizmetin Artvin’e çok büyük katkı sunacağını muhteşem manzarası ile kaliteli hizmet sunulduğunda Atatepe’ye gelen turistlerin memnun kalınacağını dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı