BAŞKAN AYDEMİR VE AKKAYA İSTANBUL’DA BİR DİZİ ZİYARET

Hopa CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, beraberinde Hopa Belediye Başkanı yardımcısı Osman Akkaya ile birlikte İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu.

TRABZON-ARTVİN 1.03.2021 13:06:38 186 0
BAŞKAN AYDEMİR VE AKKAYA İSTANBUL’DA BİR DİZİ ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, beraberinde Hopa Belediye Başkanı yuardımcısı Osman Akkaya ile birlikte İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerine ilk olarak Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tuncay Tolga Özçakmak’ı ziyaret ederek başladılar. Özçakmak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Tolga Özçakmak’ın ev sahipliğinde Aydemir ve Akkaya daha sonra CHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir süre görüştüler. İl Başkanı Kaftancıoğlu Artvin’in ve Hopa’nın kendisinde özel bir yeri olduğunu ifade ederek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’de ziyaret sırasında Hopa’da yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Kaftancıoğlu’na bilgiler vermesi ardından ziyarette sona erdi.

Başkan Aydemir ve Akkaya daha sonra beraberlerine Tuncay Tolga Özçakmak olduğu halde CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıca’yı ziyaret ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret çekilen fotoğraf ardından sona erdi.

İlçe Başkanı Aydemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Akkaya son ziyaretlerini hemşerileri. İBB Ulaştırma Dairesi Başkanı Utku Cihan’a yaptılar. Cihanın makamında gerçekleşen ziyarette hemşerilerini İstanbul’da ve makamında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, ziyareti organize eden T. Tolga Özçakmak’a teşekkür etti.

Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve Hopa Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akkaya'da İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Sıcak bir ortam da gerçekleşen ziyarette fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir Hopa Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akkaya'da ziyaretler sonrası Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tuncay Tolga Özçakmak’a ev sahipliği ve ziyaretleri organize ettiği için teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı