BAKANLIK YETKİLİLERİ STAD İÇİN HOPA’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler ve Yatırım Dairesinden bir heyet Hopa’ da Stat konusunda incelemelerde bulundular

TRABZON-ARTVİN 7.05.2018 13:17:25 18 0
BAKANLIK YETKİLİLERİ STAD İÇİN HOPA’DA

Hayati Akbaş

HOPA- Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler ve Yatırım Dairesinden bir heyet Hopa’da da Stat konusunda incelemelerde bulundular.

HOPA ŞAMPİYONA GÜZEL BİR STADYUM TALEP EDİYORN

BAL Ligi 3 grubu şampiyon olarak tamamlayıp 3 lige yükselme başarısı gösteren Artvin Hopa sporun her karşılaşmasını 10’bin’in üzerinde taraftarın çatılarda, ağaçlarda karşılaşmayı izlemeleri ulusal basının gündemine taşınması ardından İlçedeki mevcut statın yetersizliği stat konusunun gündeme gelmesine neden oldu.

Artvin Milletvekilleri İsrafil Kışla ve Uğur Bayraktutan’ın peş peşe girişimleri ardından İktidar partisi Milletvekili İsrafil Kışlanın girişimleri ile, Hopa’daki mevcut stadın konusu masaya yatırıldı. Bu girişimlerin ardından Bakanlıktan gelen yetkililer Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğüne bağlı Hopa Şehir Stadında tribün ve tesislerde incelemelerde bulundular.

Artvin Gençlik ve Spor İl müdürü Bahattin Yetim, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye başkanı Nedim Cihan, Ak parti ilçe başkanı İlyas Güven, İlçe müdürü Mehmet Zafer Yazıcı, A.Hopaspor’un kulüp yöneticileri İlçe stadında ne yapılabilir konusunda incelmelerde bulundular.

Heyet aldıkları ve tespit ettiği bilgiler doğrultusunda bir rapor hazırlayarak raporlarını bakanlığa yeni stadmı yapılacak ya da tribünlerin genişletilmesi doğrultusunda karar vermesi beklenecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı