BAKANLAR DEREİÇİNDE HASAR GÖREN OKULU İNCELEDİLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Dereiçi İlkokulu ve Ortaokulunda İncelemelerde Bulundular

TRABZON-ARTVİN 20.03.2021 10:37:19 25 0
BAKANLAR DEREİÇİNDE HASAR GÖREN OKULU İNCELEDİLER

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde meydana gelen yangından etkilenen yapılar ile yangında yemekhane bölümü hasar gören, diğer bölümlerinde önemli bir hasar bulunmayan Dereiçi İlkokulu ve Ortaokulu binasında da incelemelerde bulundular.

Okulda yapılan incelemelerde Bakanlara Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar eşlik ettiler.

Bakanlar yaptıkları açıklamalarda olaydan duydukları üzüntüyü ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla devletimizin tüm imkânlarının Dereiçi halkı için seferber edildiğini, köyün en kısa sürede eski haline getirileceğini” belirttiler.

Yapılan incelemelerde, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Artvin İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, AFAD İyileştirme Daire Başkanı Mustafa Esin ve ilgili kurum amirleri Bakanlara eşlik ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı