BAKAN PAKDEMİRLİ 'Yİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli 'yi ziyaret ettiler.

TRABZON-ARTVİN 28.12.2020 13:02:19 18 0
BAKAN PAKDEMİRLİ

Hayati Akbaş

ANKARA-AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli 'yi ziyaret ettiler.

Artvin İl Merkezi’nin sivil ve kamusal gelişim konusunda arazi ve arsa sıkıntısını çözebilmek amacıyla geçmişte ve bugün orman vasfı taşımayan fakat orman adına tescilli olduğu için yapılaşma imkânı olmayan arazilerin ormanlık alan statüsünden çıkarılması için Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye durumu arz ettiler.

Artvin'in gelişimi için büyük önem arz eden Bu önemli çalışmanın Artvin'imize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz diyen AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta açıklamasının devamında; “ Artvin İl Merkez’imizin sivil ve kamusal gelişim konusunda arazi ve arsa sıkıntısını çözebilmek amacıyla Orman Bölge Müdürlüğümüzde yapılmakta olan çalışma belli bir aşamaya gelmiş olup, geçmişte ve bugün orman vasfı taşımayan fakat orman adına tescilli olduğu için yapılaşma imkanı olmayan arazilerin ormanlık alan statüsünden çıkarılması için bugün Sayın bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli 'yi Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız İsrafil Kışla ve Konya Milletvekilimiz Halil Etyemez ile ziyaret ederek, durumu arz ettik.

Sayın bakanımızın çalışmalar tamamlanınca olumlu yaklaşacağını görmekten büyük memnuniyet ve mutluluk duyduk. Artvin’in gelişimi için büyük ve önemli bir adım olacak inşallah” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI