ARTVİN’DE MUHTEŞEM BİR SERGİ DAHA

Gazi Ortaokulu’ndan “Teknoloji Tasarım Görsel Sanatlar” adlı Harika Bir Sergi Daha!

TRABZON-ARTVİN 10.05.2018 13:46:53 24 0
ARTVİN’DE MUHTEŞEM BİR SERGİ DAHA

Hayati Akbaş

ARTVİN-Gazi Ortaokulu’ndan “Teknoloji Tasarım Görsel Sanatlar” adlı harika bir sergi daha acildi. Eğitim öğretim alanında birbirinden başarılı projelere, etkinliklere ve sergilere imza atan Gazi Ortaokulu öğrencileri, açtıkları “Teknoloji Tasarım Görsel Sanatlar” adlı harika bir yılsonu sergisi ile büyük beğeni topladılar.

Programa Artvin İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Köse Yenimahalle Okul Müdürü Muhammed Gebiç Artvin Mesleki Teknik Lisesi Müdürü Şehmuz Bulut Vakıfbank Okul Müdürü Ahmet Buz Atatürk Ortaokulu Müdürü Oğuzhan Sürücü Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Akyüz Veliler öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gazi Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmenleri Pınar Kamacı, Hatice Bayçelebi, Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Funda Erdem, Elanur Şahin ve öğrencileri tarafında Yıl boyunca hazırlanan 126 Akrilik Tuval 500 e yakın çeşitli tekniklerde Resim ve Teknoloji Tasarım ürünleri sergilendi.

Okul Müdürü Osman Pehlivan sergide yaptığı konuşmasında, “Şube Müdürüm, Okul Müdürlerim, Değerli Öğretmenlerimiz Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim; 2017-2018 Eğitim öğretim yılsonu Sergimize hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Okul Müdürü Osman Pehlivan Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım hazırlanmasında emeği olan Okul idaresine,Öğretmenlere,Öğrencilere ve Velilere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI