ARTVİN TSO’DAN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

ARTVİN TSO’DAN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

TRABZON-ARTVİN 26.07.2018 13:17:25 19 0
ARTVİN TSO’DAN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem, Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret ve Sanayi Odası komşu illerdeki odaları ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem, Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Artvin Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Temizel ve Murat Artan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, Hamza Tüylüoğlu, Mehmet Taşkın, Mehmet Üzümcü ve Murat Yetimoğlu karşıladı.

Gerçekleşen görüşmede bölgemizdeki gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Deniz Dolgusu işlemine hızla devam edilen ve Rize ile Artvin’in ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Havalimanı projesi ve Samsun Sarp Demiryolu Projesi ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunulan toplantıda, projeler ile ilgili gereken işbirliğinin en üst düzeyde devam edeceği vurgusu yapıldı.

Toplantıya, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem katıldı.

Toplantı sonrasında Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım’a Rize Ticaret ve Sanayi Odası Hediyeleri takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı