ARTVİN HOPASPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

ARTVİN HOPASPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

TRABZON-ARTVİN 16.06.2019 19:14:30 94 0
ARTVİN HOPASPOR YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

HOPA-Artvin Hopa sporun çiçeği burnunda genç yönetimi toplantılarına devam ediyor. Başkan Murat Özçep ’inde katıldığı toplantıda bu defa görev dağılımı yapıldı.

Basın sözcüsü Cem Topaloğlu tarafından yapılan açıklamada son yapılan yönetim toplantısında görev dağılımı yapıldığını açıkladı ve görevlendirmeyi de şöyle açıkladı:

Başkan Murat Özçep, Başkan vekilliğine Muhammet Uzunkaya, Başkan yardımcılıklarına Kemal Makar, Osman Küçükali, Hakan Gül ve Cihangir Göktürk, Futbol Şube sorumluluklarına Serdar Özbayrak, Erhan Güner ve Savaş Gazioğlu, Tesis-Stadyum ve Protokol sorumluluğuna Bünyamin Merttürk ve İmdat Uçan, Altyapı sorumluluğuna Osman Demircioğlu ve Ferdi Kotil, Mali İşler sorumlusu Erhan Güner, Taraftar sorumluluğuna Yücel Ustabaş ve Yaşar Akbıyık, İstanbul sorumluluğuna Adnan Gümüşkaya ve Yaşar Kalkan ve son olarak Basın Sözcülüğüne Cem Topaloğu getirildi.

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Murat Özçep Artvin Hopa sporun bir marka olduğunu, omuzlarına ağır bir sorumluluk aldıklarını ifade ederek “Bizler yaşantımızın her anı ile bundan sonra örnek olmak zorundayız ve her birimiz aldığımız ağır sorumluluğun hakkını vererek alnımız ak, başımız dik bu sorumluluğun gereklerini yerine getirmek durumundayız.

Her birimizin başlı başına bir hayat ve organizasyon tecrübemiz var. Amacımız zaman geçirmeden teknik kadro sorununu çözmek, noksan alanlarda ihtiyaç duyulan transferleri yaparak takımı sezon öncesi kampa göndermektir. İmkanlar dahilinde önce bizler fedakarlık yapacağız ve sonrada bu yükü paylaşmada Hopaspor sevdalılarından destek talep edeceğiz.

Biz inanıyoruz ki sahalarda yeniden oynadığı futbol ile 7’den 70’e, gencimizden, evindeki mutfağından çıkıp sahada takımına destek veren bayan taraftarlarımızın da “işte bizim takımımız bu” dedikleri bir takımı oluşturmak için bugünden başlayarak kolları sıvamaya başladık.

Fedakâr ve cefakâr taraflarımızdan sadece bizi takip etmelerini, yapıcı öneri ve düşünceleri ile bizlere moral destek vermelerini bekliyoruz. Hepinizde aldığınız ağır sorumluluğun gereklerini en iyi şekilde yapacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI