ARTVİN HOPASPOR ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Artvin Hopa spor düzenlediği muhteşem şampiyonluk şöleninde kupasına kavuştu.

TRABZON-ARTVİN 4.05.2018 07:13:28 23 0
ARTVİN HOPASPOR ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor’un şampiyonluk şöleni binlerce kişinin katılımı ile Festival alanında gerçekleştirildi. Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, kurum müdürleri ve vatandaşların katılımı ile yapıldı. Şölene Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkan yardımcısı Tahsin Kurdoğlu Artvin ASKF Başkanı Sadettin Dağ, Artvin İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven’in yanı sıra Arhavi spor Kulübü Başkanı Yücel Satır ve ilçelerden çok sayıda sporsever katıldı.

Hopa Festival Arenada gerçekleştirilen şölene 10 bin civarında taraftar katılırken, sporcuların arenaya girişinde büyük coşku yaşandı. Sporcular, Teknik heyet ve Kulüp çalışanlarının tanıtımı sonrası Hopa spor Yönetim Kurulu üyeleri tek tek sahneye çağrılarak alkışlandı. Son olarak tezahüratlar arasında sahneye çıkan Kulüp Başkanı Mubin Çakmak’a hem şölene katılanlar ve hem de Şehrin Azizleri ve Denizin Asi Çocukları taraftar grupları tarafından büyük sevgi gösterisi yapıldı. Başkan Çakmak’ın yeniden görevde kalmasını isteyen yoğun tezahüratlar arasında bir konuşma yapan Çakmak, kendilerinin göreve geldiklerinde verdikleri şampiyonluk sözünü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını, “bu süreçte kendilerine her zaman destek veren Başta Artvin’in duayen İşadamı İsmet Acar olmak üzere, İstanbul İş dünyasının Artvinli işadamlarına, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’a, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’e, Artvin Valisi Ömer Doğanay’a, önceki dönem Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez’e, Kaymakamları Abdurrezzak Canpolat’a, kendilerine her zaman destek olan Ana sponsorları HOPADAN ÇAY’a, Hopalı işadamlarına ve vatandaşlara camia adına yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Çakmak konuşmasında işi gereği İstanbul’da yaşadığını, ailesi ve çocuklarından ayrı geçen çok zamanı olduğunu, yeni dönemde ailesine zaman ayırmak istediğini söyleyince “Bizi bırakma büyük başkan” tezahüratları arenanın her köşesinden yükselmesi ardından “Omzuma zor bir görev yüklüyorsunuz, bir dönem daha devam ederim ama şehir bu takıma sahip çıkma sözü vermelidir” dedi. Bunun üzerine taraftarlar “Biz her fedakârlığa hazırız” deyince bir dönem daha görevde kalacaklarını söyledi.

Daha sonra TFF Temsilcisi ve Artvin ASKF Başkanı Sadettin Dağ sahneye gelerek Şampiyonluk kupasını takıma verdi. Büyük coşkunun yaşandığı sahnede futbolcuların heyecanı da doruğa çıktı.

Şölende daha sonra kulübe destek verenlere plaket takdimi yapılması ardından sanatçıların verdiği konser de Senliğe katılanlar gönüllerince bir gece geçirdiler. Şölen muhteşem bir havai fişek gösterisi ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI