ARTVİN HOPASPOR ALTYAPI TESİSLERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

ARTVİN HOPASPOR ALTYAPI TESİSLERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

TRABZON-ARTVİN 11.10.2019 13:25:04 24 0
ARTVİN HOPASPOR ALTYAPI TESİSLERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopa spor yönetimi tarafından Hopa İlçe stadı içinde yapımı tamamlanan Altyapı tesisi çalışmaları tamamlanarak düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Hopa İlçe stadında düzenlenen açılış törenine Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, , Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Artvin Hopa spor Başkanı Murat Özçep ve Yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları ve ilçe müdürleri ve sporseverler, altyapıda top koşturan sporcular ve aileleri katıldılar.

Törende bir konuşma yapan A. Hopa spor Başkanı Murat Özçep Vali Doruk ve protokol üyelerine “Hoş geldiniz, sizleri Hopa ilçe stadında görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Artvin Hopa spor olarak İl’de önemli bir misyon üstendik. Bugün A takımın yanında U-13, U-15-,U-16 ve U-19 olarak toplamda 150 genç sporcu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısacası A takım dahil her hafta 5 karşılaşma yapabilir bir Hopa spor olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sayın Valim değerli protokol üyeleri bugün üretken bir Hopa spor ile karşınızdayız. Gelecek yıl ve sonraki yıllarda alt yapıdan yetişen gençlerimizi profesyonelliğe adım atlatacağız. Amacımız A takımın yüzde 70’ini kendi yetiştirdiğimiz gençlerden oluşturmak istiyoruz. Başarılı gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Artvin’in tüm ilçelerinden yetenekli gençlerimiz bu projemiz kapsamında değerlendiriyoruz.

Biz bütün bunları yaparken her şeyden önemlisi büyüklerini seven-sayan-saygı gösteren, ağabeylerinden hep iyi şeyleri öğrenme isteği duyan insan olmaları ve daha sonrada sporcu olmalarını ilke edindik.

Sayın Valim spora ve Artvin Hopa spora verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Tekrar Hoş geldiniz” dedi.

Konuşma ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi ve tesis gezilerek yerinde incelemelerde bulunuldu.

Vali Yılmaz Doruk daha sonra İlçe stadında incelemelerde bulundu ve stadın ve zeminin noksanlarını yerinde inceledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı