ARDOS’TAN 1. HAMSİ ŞENLİĞİ…

ARDOS’TAN 1. HAMSİ ŞENLİĞİ…

TRABZON-ARTVİN 15.10.2019 10:47:34 50 0
ARDOS’TAN 1. HAMSİ ŞENLİĞİ…

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (Ardos) organizasyonunda “1. Hamsi Şenliği” adı altında etkinlik düzenlendi. Doğaseverlerin ve Off-Road tutkunlarının bir araya geldiği etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Arhavi’de Balıklı Köyü Omatxore Düzlüğü’nde, Arhavi Doğa Sporları Ve Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen 1. Hamsi Şenliği, havanın da müsait olması nedeni ile yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İlçeden ve çevre il ve ilçelerden birçok Off-Road kulübü üyelerinin de katılımıyla oldukça renkli geçen etkinlikte yapılan hamsi ızgara, katılımcılar tarafından beğeniyle tüketildi. Ayrıca etkinlikte yapılan Off-Road gösterileri ve tulum eşliğinde kurulan horon da bir hayli dikkat çekti.

Etkinliğe katılan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, güzel bir hafta sonunda doğa ve Off-Road tutkunlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1.si düzenlenen Hamsi Şenliği nedeni ile Arhavi Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü üyelerini tebrik ederek bu tür etkinliklerin devamını diledi. Başkan Kurdoğlu, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI