ARAMA KURTARMA ARACI YUSUFELİ’NE GELDİ

ARAMA KURTARMA ARACI YUSUFELİ’NE GELDİ

TRABZON-ARTVİN 14.09.2019 17:18:16 72 0
ARAMA KURTARMA ARACI YUSUFELİ’NE GELDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Tam donanımlı arama kurtarma aracı tahsisi için Yusufeli Belediyesi ile Artvin Afet ve Acil Müdürlüğü arasında devir teslim imzaları atıldı.

Trafik kazaları ve doğal afetler sonucu meydana gelebilecek vakaları en aza indirmek amacıyla Yusufeli’ne kazandırılması planlanan tam donanımlı arama kurtarma aracı için Yusufeli Belediyesi ile Artvin Afet ve Acil Müdürlüğü arasında devir teslim imzaları atıldı.

Donanımlı arama kurtarma aracıyla doğal afet ve profesyonel kurtarma gerektiren kazalara çok kısa zamanda müdahale edilmesini sağlayacağını ifade eden Başkan AYTEKİN, “Doğal afet veya herhangi bir kaza olaylarında ilk müdahalenin çok önem arz ettiği dikkate alındığında bölgemiz için son derece önemli olan tam donanımlı arama kurtarma aracını belediyemize kazandırdık. Kesici, delici, ayırıcı ve çekicisi bulunan araç bölgemizde meydana gelecek kaza ve afetlerde itfaiyecilerimiz ve gönüllü itfaiyecilerimiz tarafından kullanılacak. Yusufeli Belediyesi ile Artvin Afet ve Acil Müdürlüğü arasında yapılan tutanakla aracımız için imzalarımızı attık. Aracın belediyemize tahsisinde katkılarını bizden esirgemeyen Artvin Milletvekilimiz Erkan Balta’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Artvin Afet ve Acil Müdürlüğü tarafından aracın kullanılması konusunda itfaiye personeli eğitim verilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı