ANLAMLI ZİYARET

Bedensel Engelliler Derneğine İadeyi Ziyarette Bulundu

TRABZON-ARTVİN 10.04.2018 07:29:37 19 0
ANLAMLI ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Yılmaz ve üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Dernek Başkanı Aydoğan Yılmaz, derneğin genel durumu ve faaliyetleriyle ilgili Kaymakam Canpolat’ ı bilgilendirdi

Yapılan sohbette Kaymakam Canpolat, “Engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlayacak tedbirleri almayı insanlığımızın bir gereği olarak öncelikli sorumluluklarımız arasında görmeliyiz. Herkesin engelli adayı olduğu gerçeği ile empati kurarak günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara kendi sorunumuz gibi yaklaşarak engellilerimize daha kolay ve engelsiz bir yaşam sunabiliriz.

Engellilerimiz önlerindeki engeller kaldırıldıkça, kendilerine inanılıp fırsat verildikçe azimle, sabırla ve inançla çalışarak hayatının her alanında başarılı olduklarını kanıtlamaktadır” dedi.

Dernek Başkanı Yılmaz, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Canpolat’a Dernek çalışmalarında göstermiş olduğu yakın ilgi ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan plaket takdim ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI