ALTIN KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYOR

Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı Elazığ’da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandı

TRABZON-ARTVİN 4.05.2018 09:46:59 38 0
ALTIN KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de Yapılan ve 9 takımın katıldığı bölge finallerinde Artvin Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı Trabzon Kolej takımını 22-6, Erzurum takımını da 31-3 yenerek 5-8 Mayıs 2018 tarihinde Elazığ’da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandı.

Elazığ’da Hedef Türkiye Şampiyonası

11 maçtır namağlup olan Artvin Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı 3 Mayıs Perşembe akşamı yarı finaller için Elazığ’a hareket etti. Elazığ’da 5-8 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarı final müsabakalarına Artvin Gazi Ortaokulu’nun yanı sıra Antalya Kepez Mobil Ortaokulu, Ankara Kuva-yı Milliye Ortaokulu, Rize ÇAYKUR Ortaokulu, Batman Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu, Diyarbakır Vali Ahmet Cemil Serhadlı Ortaokulu, Elazığ Arif Nihat Asya Ortaokulu, Malatya Yeşilyurt Necati bey Ortaokulu katılacak.

Artvin Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol Antrenörü Murat Ülker yaptığı açıklamada; “Artvin’de yapılan bölge finallerinde rakiplerimizi farklı mağlup ederek Elazığ’da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandık. Bu yılki hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Elazığ’da yapılacak olan yarı final müsabakalarından da alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim. Takımımız 2004-2005 grubu sporculardan oluşuyor ve hepsi Artvin’in çocukları. Bizlerden desteğini esirgemeyen Artvin Valisi Ömer Doğanay’a, Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye, Milli eğitim Müdürümüz Abdulcelil Kahveci’ye, Artvin ASKF Başkanı Sadettin Dağ’a, Gazi Ortaokulu müdürü Osman Pehlivan’a, eski il temsilcisi spor şube müdürü Uğur Beyazkaya’ya, her zaman yanımızda olan velilerimize ve Artvin halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Artvin Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı sporcuları aynı zamanda Artvin 7 Mart Spor bünyesinde bulunuyor. 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde Rize’de yapılan yarı final müsabakalarında grup birincisi olarak 10-15 Mayıs 2018 tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan altın kızların hedefi Anadolu Yıldızlar Liginde Türkiye Şampiyonu olmak.

12 Günde 9 Maç Yapacaklar

Elazığ’da yapılacak olan Okul Sporları Yarı finalleri ile Denizli’de yapılacak olan Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye finallerinde 12 günde toplam 9 maça çıkacak olan yıldız kızlar, tüm müsabakaları kazanıp Artvin’e çifte kupayla dönmek istiyor


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI