AFET VE ACİL DURUM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

AFET VE ACİL DURUM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

TRABZON-ARTVİN 27.09.2019 13:03:34 22 0
AFET VE ACİL DURUM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

BORÇKA-Borçka’da olası afet ve acil durumlarda oluşabilecek can ve mal kayıplarını en aza indirebilmek için Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Hasan Hüsnü Türker Başkanlığında, ilgili kurum amirlerinin de katılımı ile ''İlçe Afet Ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı'' yapıldı.

Kaymakam Türker; bu toplantının ilçemiz için gerekliliği konusuna değinerek, yakın geçmişte ilçemizde meydana gelen afetler ile ölüm vakalarının olduğu yerler, maddi zararlar ve bunların nasıl tanzim edildiğine dair veriler hakkında sunum yapması için İlçe Yazı İşleri Müdürü Metin Bilir 'e söz hakkı verdi.

Sununun ardından, afet ve acil durumlarda ilçemizdeki kurumların makine ekipman durumu ile tahliyelerde kalınacak yer tespitleri için bir envanter hazırlanmasını, ayrıca; olası durumda herhangi bir aksaklığa meydan vermemek adına güncel koordinasyon planının hazırlanması hususunda ilgili kurumlara gereken talimatı verdi.

Son olarak; ilçemizdeki riskli yapıların tespit edilerek, aşırı yağış uyarılarının yapıldığı durumlarda bu yerlerde ikamet edenlerin hızla tahliye edilmesi için gerekli çalışma ve önlemlerin alınacağına dair görüşülüp kararlar verilerek toplantı bitirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI