AFAD AFİŞLERİ İŞYERLERİNE ASILDI

AFAD AFİŞLERİ VE İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

TRABZON-ARTVİN 30.05.2021 10:59:34 32 0
AFAD AFİŞLERİ İŞYERLERİNE ASILDI

Hayati Akbaş

HOPA-TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği protokolü kapsamında Hopa TSO’da işyerlerini ziyaret ederek hem konuyla ilgili bilgilendirme yaptı ve hemde hazırlanan afişleri astı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere, herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır. İşte bu sebeple işletmeleri afetlere hazırlama sürecinde esas rol odamıza düşmektedir. Bu yüzdendir ki, hem kendimiz hem de üyelerimiz için afetlere karşı en iyi şekilde hazır olmak için üyelerimizi iş yerlerinde afet ve acil durumlarda iş sürekliliği için farkındalık ve bilgi afislerinin dağıtımını yaparak üyelerimizi bilgilendirdik.

Birliğimiz faaliyetleri devam ederken İçişleri Bakanlığımız ile de “2021 Afet Yılı” çalışmaları kapsamında “TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü” imzaladık.

Söz konusu Protokol kapsamında AFAD tarafından hazırlanan eğitime https://www.youtube.com/watch linki üzerinden ulaşabilirsiniz”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI