ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL ARTVİN’E GELDİ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ardanuç ilçesinde yaşayan amcasının vefatı nedeni ile Artvin’e geldi. Bakan Gül, Artvin’de bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

TRABZON-ARTVİN 21.05.2018 13:00:01 47 0
ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL ARTVİN’E GELDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN- Adalet Bakanı Artvinli Hemşehrimiz Abdülhamit Gül’ün amcası, Ardanuç ilçe Gençlik Kolları Tanıtım Medya başkanı Atakan Gül’ün Babası Tevfik Gül hakkın rahmetine kavuştu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, amcasının cenaze merasimi için Artvin’e gelirken bir dizi ziyaretlerde de bulundu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül beraber geldiği Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile birlikte Arhavi’de karşılandı. Bakan Gül’ü Arhavi’de Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Artvin il ve ilçe Belediye Başkanları ve Arhavi Ak Parti ilçe teşkilatı karşıladı.

Hemşerimiz olan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Artvin’in Ardanuç ilçesinde yaşayan amcasının vefatı nedeni ile geldiği memleketinde, Artvin’in giriş kapısı olan Arhavi’de, protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından karşılanarak kendilerine taziyede bulunuldu. Bakan Gül daha sonra Ardanuç içesine hareket etti.

Bakan Gül Cenazeden Önce Artvin Merkez’e Uğradı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, amcasının cenazesi için Ardanuç ilçesine gitmeden önce Artvin Merkez’e uğrayarak Artvin Valiliği’ni, Artvin Belediyesi’ni ve AK Parti Artvin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Artvin Valiliği önünde Artvin protokolü tarafından karşılanan Abdülhamit Gül, daha sonra Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın makamına geçti. Burada Artvin Valisi Ömer Doğanay’dan kısa bir bilgi alan Abdülhamit Gül’e Vali Doğanay tarafından Artvin fotoğrafı hediye edildi. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Gül, burada esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Gül Başkan Kocatepe’yi Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül cenaze töreni için geldiği Artvin’de, Artvin Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Gül’ü, Belediye Başkanlığı önünde Başkan Kocatepe, Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Zafer İnce, Birim amirleri ve zabıta ekipleri karşıladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bir Belediyeci Bakanı karşılamanın verdiği heyecanı dile getirerek Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü makamda ağırlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Adalet Bakanı Gül; Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin 4 yıllık kısa bir süre içinde Artvin’de çok büyük işler başardığını ve Artvin’in inanılmaz bir şekilde değiştirdiğini ifade etti. Bakan Gül, Başkan Kocatepe tarafından kendisine verilen 4 yıllık icraat kitabını detaylıca inceleyerek yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kocatepe’ye teşekkür etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, Bakan Gül’e 3 boyutlu Artvin tablosu hediye etti.

Bakan Gül, AK Parti Artvin İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Artvin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan, AK Parti Artvin Milletvekili aday adayı Av. Erkan Balta’nın yanı sıra diğer AK Partililer hazır bulundular. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül burada bir konuşma gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

'Türkiye´nin geleceğine yönelik projeleri olan tek parti AK Parti´dir'

AK Parti İl Başkanlığı binasında konuşma yapan Bakan Gül, AK Parti´nin bütün Türkiye´den, toplumun bütün kesimlerinden oy alabilecek liste ile 24 Haziran´da seçmenin karşısına çıkacağını söyledi. Abdülhamit Gül konuşmasında; 'Toplumun her kesiminden oy alabilecek kucaklayıcı bir aday profilimiz olacak ve 24 Haziran´da Türkiye´nin geleceğine yönelik projeleri olan tek parti AK Parti´dir. Türkiye´yi 2023 hedeflerine taşıyacak tek liderde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Gün geçtikçe daha net görülüyor ki muhalefetin ortaya koyduğu tek proje Recep Tayyip Erdoğan gitsin projesidir. Hiçbir şekilde Türkiye´yi ekonomik olarak istikrarına, siyasetine, diplomasisine, ulaşımına, yatırımına yönelik hiçbir yatırım duymadık. Duymamızda mümkün değil. Bunların hepsinin bir araya geliş gayesi her alanda 3 kat büyüyen Türkiye´yi nasıl durdururuz projesidir. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Türkiye ne olursa olsun projesidir. Bu projeye vatandaşlarımız sandıkta 24 Haziran´da dur diyecektir. AK Parti olarak yapacak daha çok işlerimiz var. ' dedi.

Bakan Gül, Amcasının Cenazesine Katıldı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Artvin’in Ardanuç ilçesinde vefat eden amcası Tevfik Gül’ün cenazesine katıldı. Ardanuç merkez camiinde İkindi Namazına müteakiben kılınan cenaze namazına katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, taziyeleri de kabul etti. Bakan Gül’ün amcası Tevfik Gül’ün cenazesi Peynirli Köyü’nde defnedildi.

Bakan Gül Ardanuç’ta vatandaşlarla iftar açtı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, vefat eden amcasının cenaze törenine katılmak için geldiği Artvin’in Ardanuç İlçesinde iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardanuç Kaymakamlığı tarafından ilçe meydanında organize edilen iftar yemeği sonrası konuşan Gül, bir ramazan akşamında baba topraklarında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ardanuç ilçesine çok küçük yaşta geldiğini ve hayal meyal hatırladığını kaydeden Gül, “Ardanuç ilçesi, öylesine büyümüş ki koskocaman bir şehre geldiğini hissediyor insan. Buradaki hükümet konağımızın, görkemi güzelliği göğsümüzü kabartıyor. Ardanuç ve Artvin için hükümet olarak elimizden gelen desteği verdik. Artvin için memleketimiz için neye ihtiyaç varsa elimizden gelen çabayı göstermeye çalıştık bundan sonrada her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ramazan ayının birlik beraberlik ve huzur içinde geçtiğini kaydeden Gül her şeyin başın birlik beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak olduğunu dile getirdi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, iftar yemeğinin ardından karayolu ile Trabzon’a hareket etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI