4. Ilgaz Dağı Geleneksel Kızak Yarışları gerçekleştirilecek.

4. Ilgaz Dağı Geleneksel Kızak Yarışları gerçekleştirilecek.

TRABZON-ARTVİN 2.02.2019 11:25:08 26 0
4. Ilgaz Dağı Geleneksel Kızak Yarışları gerçekleştirilecek.

Hayati Akbaş

KASTAMONU-Kastamonu Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Ilgaz Dağı’nda yapılması planlanan yarışlarda Artvinli kızak tutkunları da yer alıyor.

Kastamonu Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Ilgaz Dağı’nda 2 Şubat Cumartesi günü yapılması planlanan yarışlara çok sayıda kızak tutkununun katılması bekleniyor.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Artvin İl Temsilcisi Alim Çelik’ten edindiğimiz bilgiye göre, “Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından, geleneksel sporları yaşatmak amacıyla Kastamonu Ilgaz Dağında 4.sü düzenlenecek yarışlarda

Artvin’den ferdi olarak Bayanlar kategorisinde yıldızlarda Artvin Ormanspor’dan Ceyda Altıntaş, ferdi olarak ta bayanlarda yıldızlarda Artvin’den katılan Ülkü Sena Efendioğlu gençlerde Aysima Gülenç, büyüklerde Şevval Yıldırım kayacak.

Yıldız bayanlarda Ceyda Ilgın Altıntaş ve Ülkü Sena Efendioğlu genç bayanlarda Aysima Gülenç, büyükler bayanlarda Şevval Yıldırım Artvin adına Kastamonu Ilgaz da kayacaklar.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI