3’üncü tura yükseldi

Artvin Hopaspor Kelkit’i Kelkit’te avlayarak 3’üncü tura yükseldi..1-0

TRABZON-ARTVİN 22.10.2020 12:59:44 76 0
3’üncü tura yükseldi

Hayati Akbaş

HOPA-Ziraat Türkiye Kupası 2 Tur karşılaşmalarında Artvin Hopaspor deplasmanda Kelkit’i 1-0 yenerek 3’üncü tura adını yazdıran ekip oldu.

Kelkit İlçe stadında oynanan karşılaşmaya temkinli başlayan Artvin Hopaspor, oyunu orta sahaya taşma üzerine kurdu. Yer yer ev sahibinin tehlike yaratan ataklarına savunma oyuncuları yerinde müdahale edince karşılaşmanın ilk devresi de 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci devreye rakibinin oyun tarzını bilerek çıkan Artvin Hopaspor oyunu yine orta sahada tutarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Nihayet istediği golü 59’uncu dakikada Fatih Dalgıç’ın ayağından bulan konuk takım Hopaspor golden sonrada rakibinin beraberlik atakları için kendi kalesine fazla gelmemesi için orta saha ve defans oyuncularının koordinesini sağladı ve Kelkit’in oyununu bozdu.

İkinci devrenin son çeyreğinde Kelkit ileri uç oyuncularının Hopaspor ceza sahasına gelmesine rağmen gol fırsatı vermeyen Hopaspor yer yer yakaladığı gollük fırsatları da değerlendiremedi ama sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 tura yükselen ekip oldu.

Maç sonucu büyük sevinç yaşayan Hopasporlu futbolculara teknik heyet ve yöneticilerde katılarak bu sevince ortak oldular.

Takım otobüsü akşam saatlerinde Hopa’ya gelirken Artvin İl sınırında taraftarlar tarafından karşılandı ve konvoy eşliğinde Hopa’ya geldiler. İlçe merkezinde meşaleler ile karşılanan takım otobüsünde bulunan yöneticiler-teknik heyet ve futbolculara büyük sevgi gösterisi gösterildi.

Akşam’da bir restaurantta galibiyet onuruna verilen yemeğe yöneticiler ve futbolular katıldılar.

Başkan İmdat Uçan, kendi sahamızda oynayacağımız 3 tur karşılaşmalarının tarihi yakında açıklanır. Biz bu karşılaşmayı sosyal mesafe kurallarına uyarak seyircili oynamak istediğimizi ileteceğiz. A. Hopaspor güçlü bir takım. Camia ile kenetlenince başarı da beraberinde geliyor. Yer yer şanssızlıklarımız oluyor ve istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama biz bundan sonra her karşılaşmamıza kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

HAKEMLER: Yakup Bakir **, Soner Akgün ***, Ömer Lütfi Aydin **

1954 KELKİT BELEDİYESPOR: Ceyhun **, Adem Sağlam **, AdemKaba**, Hüseyin Teker **, Halil İbrahim **,Erkan **, Hasan **,Tayfun Çulha **ü Hamza **, Ensar**,Enes Ocak**

ARTVİN HOPASPOR: Murat ***, Yunus Emre ***,Yücel ***, Dursun ***,Oğuzhan ***,Doğukan ***, Doğan ***, Fatih Dalgıç ***,Niyazi ***, Eray ***, Tugay Yıldırım ***

GOL: Dk.59 Fatih Dalgıç (Artvin Hopaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI