30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ HOPA’DA TÖRENLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ HOPA’DA TÖRENLE KUTLANDI

TRABZON-ARTVİN 30.08.2020 18:34:41 26 0
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ HOPA’DA TÖRENLE KUTLANDI

Bayram Turan Çelik

HOPA-Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Hopa’da da törenle kutlandı..

Büyük zaferin 98. yıldönümünde Belediye parkında bulunan Atatürk anıtını önünde başlayan törene İlçe Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Garnizon Komutanı, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, çelenk sunumlarının yapılmasının ardından Atatürk ve silah arkadaşlar ve şehitler için saygı duruşu yapılması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hopa Hudut Tabur Komutanlığından bir Teğmen günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapması ardından Törende sona erdi.

KAYMAKAM VE PROTOKOL HALKA BAYRAK DAĞITTI.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan Taner Ekmekçi ve protokol üyeleri daha sonra Hopa Cumhuriyet Meydani ve Dumlupınar Caddesi üzerinde vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtması ardından kutlamalar sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI