2’NCİ LOJİSTİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

2’NCİ LOJİSTİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

TRABZON-ARTVİN 20.10.2018 13:59:21 40 0
2’NCİ LOJİSTİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

Hopa TSO tarafından 2’ncisi organize edilen Lojistik Çalıştayı hazırlıkları tamamlandı.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 2’ncisi organize edilen Lojistik Çalıştayı 22 Ekim Pazartesi günü odanın Atatürk konferans salonunda düzenlenecek.

Hopa TSO YK. Başkanı Osman Akyürek çalıştay’a katılacaklar konusunda şu bilgileri verdi: “Bu yılkı çalıştay’a UND İcra Kurulu Başkanı Recai Şen, Deniz ve İç sular Genel Müdür Yardımcısı Taner Keskin, Artvin Valisi Ömer Doğanay, T.C. Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Gürcistan Cumhuriyet Trabzon Başkonsolosu Avtandıl Mıkatsadze İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi Mohammad Yazdanpanah Shorgol, Gürcistan Kara Ulaştırma Genel Müdürü Mıkhaıl Khmaladze, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye ve Ekonomi Bakanı Laba Putkaratdze, Ticaret Bakanlığı Lojistik Dairesi Bşk. Metin Değer, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, HOPAPORT Lojistik Danışmanı ve Lojistik Uzmanı Atilla Yıldıztekin, Karayolları Düzenleme Genel Müdürü U/A İlişkiler Koordinasyon Dairesi Bşk. Oğuz Hakan Özdemir katılıyorlar..

Davetimizi kabul ederek Hopa’ya çalıştayımıza katılacakları için tüm katılımcılara Hopa TSO yönetim ve meclisi adına teşekkür ediyoruz. Bu arada oda üyelerimizi ve sektör çalışanlarımızı çalıştayımıza katılmaları için davet ediyoruz” dedi.

Katılımcılar çalıştay süresi içinde birer konuşma yapacaklar ve sunumlarını gerçekleştirecekler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı