2. YARIYIL OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2. YARIYIL OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

TRABZON-ARTVİN 27.02.2019 08:49:45 20 0
2. YARIYIL OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Şavşat’ta 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2. yarıyılının huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konulu toplantı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Musa Göktaş’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı V. Serdal Özyurt, İlçe Emniyet Amiri V. Servet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Evran, Daire Amirleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanları, Veliler ve Taşımalı Eğitim Şoförleri katıldı.

Kaymakam Göktaş “İlçede eğitim veren okulların güvenliğinin sağlanması, okul güvenlik kameralarının kontrolü, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, öğrencilerin güvenli bir şekilde servislerle taşınmaları, okullarda hijyen tedbirleri” gibi konulara dikkat çekti. Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile ülke genelinde başlatılan 'Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması” projesinin de adım adım hayata geçirileceğini dile getirdi.

Toplantı Kaymakam Musa Göktaş güvenli ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçmesi temennisinde bulunmasının ardından toplantı da sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI