10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Artvin Valisi Yılmaz Doruk 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

TRABZON-ARTVİN 9.01.2021 16:41:43 35 0
10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Valisi Yılmaz Doruk 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Doruk mesajında şu ifadelere yer verildi: “Kadim medeniyetimizden tevarüs eden “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesiyle oluşturduğumuz yönetim anlayışı bu mukaddes topraklarda bin yıldır hür, onurlu ve müreffeh yaşamamızın temelini de oluşturmuştur.

İdarecilerimizin bu ilke çerçevesinde hareket etmesi kamu hizmetlerinde daha hızlı ve etkili bir anlayışı hâkim kılacaktır. Mülki idare amirlerimizin, Devlet politikalarının başarılı bir şekilde uygulanmasında ve kamu hizmetlerinin vatandaşlarımızı memnun edecek bir hassasiyetle sunulmasında önemli bir role sahip olduğu muhakkaktır.

Devletin otoritesi ve gücü ile birlikte şefkatini de temsil eden bu ulvi görevde; Devletimiz ve milletimiz arasındaki bağları güçlendirmek suretiyle vatandaşlarımızın gönlünde sağlam bir yer edinebilmek ve kalıcı hizmetlere imza atabilmek, ülkemizin 2023 ve diğer hedeflerine ulaşmasına en büyük katkıyı sunacaktır.

Ülkemizi geleceğe taşıyan projelerin başarıya ulaşması için çabalayan, sadece yöneten değil aynı zaman da halka hizmet etme idealini de özümseyen idarecilerimiz, aynı kararlılıkla vazifelerini sürdürmeye devam edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, mensubu olmaktan onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, ülkemizin geleceği, aziz milletimizin huzur ve refahı için büyük bir fedakârlık ve özveri ile görev yapan tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü tebrik ediyorum”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI