Yürek nasıl dayansın

19 yaşındaki Özer Gök maç oynarken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

TEFEKKÜR 15.09.2013 10:20:20 19 0
Yürek nasıl dayansın



Bu sene üniversiteye gitme hayalleri kuran 19 yaşındaki Özer Gök genç yaşında maç oynarken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Muhammet TAŞ

Beşikdüzü ilçesine bağlı Akkese köyünde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Özer Gök, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki akşam saat 17:30 sıralarında Akkese Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde arkadaşlarıyla futbol maçı yaparken, bir anda yere yığılan Özer Gök’ü arkadaşları hemen özel bir araçla hastaneye ulaştırmaya çalışırken, ambulans yolun yarısında Özer’i alarak, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi. Burada uzun bir süre tedavisi yapılan Gök’ün durumunun ağırlaşması üzerine Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Burada da yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Özer Gök, genç yaşında hayata gözlerini kapadı.

Ailenin iki kardeşten en büyüğü olan Özer Gök, Beşikdüzü İMKB A.Öğretmen Lisesi’nden başarıyla mezun olduktan sonra KTÜ Elektrik Elektronik bölümünü kazanmış, bu yıl üniversiteye başlayacaktı. Kaydını da yaptıran Özer, genç yaşta kalbine yenik düştü. Dün ise, öğle namazını müteakip Akkese Köyü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazede annesinin feryatları yürekleri dağladı.

Cenazeye, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Oğuz Belde Belediye Başkanı Şakir Yenigün, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.(Karadeniz gazetesi) 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı