YENİ YÖNETİM HIZLI BAŞLADI.

Pazar Sahil Camii'nin altına süper sosyal tesis.

TEFEKKÜR 27.12.2013 18:07:07 20 1
YENİ YÖNETİM HIZLI BAŞLADI.
Pazar Müftülüğü ve Cami Derneği tarafından Sahil Camii'nin alt katında yapımına başlanan sosyal tesis, gasilhane ve konferans salonu tamamlanıyor.

Pazar Sahil Camii altında bir süre önce yapımına başlanan sosyal tesislerin büyük bölümü tamamlanırken geriye kalan yaklaşık yüzde 30’luk kısmın da kısa sürede bitirilerek tesisin hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Pazar Müftüsü Vedat Başsan ile Cami Yaptırma Derneği Başkanı Kasım Okumuş ve dernek yöneticileri Sahil Camii altındaki sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından incelediler.

 Pazar Müftüsü Vedat Başsan, Cami Derneği ve hayırseverlerin destekleriyle Pazar’a önemli bir tesis kazandırdıklarını ifade ederek, “Pazar’ın ihtiyacı olan çok güzel bir tesis oluyor. Yaklaşık yüzde 70’i bitti. Kalan eksiklerimizi de yine derneğimiz ve hayırseverlerin destekleriyle bitirip kısa sürede hizmete açmayı düşünüyoruz.” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde yapılan olan kongrede Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanlığına seçilen Kasım Okumuş ise yaptığı açıklamada, “Bizden önceki yönetim ve değerli müftümüzün gayretleriyle burada önemli bir tesis, Pazar’a kazandırılma aşamasına geldi. Bizler de kalan imalatı tamamlayıp kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz. Bay, bayan ve çocuklara Kur’an-ı kerim eğitimi, toplantı salonu, gasilhane ve bekleme salonu gibi halkımızın uzun zamandır taleplerde bulunduğu bir çok hizmeti aynı anda verecek olan bu tesislere emek veren, katkı sağlayan din kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Rahmi BİRBEN
28.12.2013 08:47:47
kasim bey ben olsam sahi̇l deği̇l merkez cami̇i̇ ni̇n altinda böyle bi̇r toplanti salonu yapardim.çünkü orasi yine boş kalacaktir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI