Yaz Kur'an Kursu için her şey hazır

Artvin’de Yaz Kur’an Kursları düzenlenen açılış töreniyle başladı. Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi’nde düzenlenen açılış törenine Artvin Müftüsü Kemal Uçkun, Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Vekili Muh

TEFEKKÜR 29.06.2014 09:49:12 26 0
Yaz Kur
Yaz Kur’an Kursları açılış töreninde konuşan İl Müftüsü Kemal Uçkun Diyanet İşleri Başkanlığının yaz Kur’an Kurslarına katılımı en üst seviyeye taşımak için: “Hadi Camiye Koşalım Kuranla Buluşalım” sloganıyla hareket ettiğini söyledi.

Uçkun Artvin’de bu yaz iki ay boyunca sabah 09.00-12.00 saatleri arasında camilerde ve bazı okular da kuran kurslarının devam edeceğini söyleyerek: “Ben öncelikle çocuklarımızın anne babalarına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah’ın Kura’n’ında Dünya’da ki anne babaların emaneti cennetin çiçekleri tarif edilen sizlere hem okullarımızda hem de camilerimizde elimizden geldiği kadar Kur’an’la buluşturmak, ibadetlerimiz öğrenmek vatan, millet, bayrak, anne baba sevgisini öğretmek ve birbirimizle tanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak için yaz Kur’an kurslarımızda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Uçkun iki aylık yaz kuran kurslarında öğlene kadar Kur’an eğitimlerinin verilip öğlenden sonra da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait salon ve tesisler de spor yapılacağını söyledi.

Kur’an Kursları arasında değişik branşlarda takımlar oluşturulup futbol turnuvaları ve yarışmalar yapacaklarını da dile getiren Uçkun Kur’an Kurslarına gelen öğrenciler teşekkür etti.

Programda Belediye Başkan Vekili Muhammet Yıldırım’da bir selamlama konuşması yaptı. Program öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi. 
08haber

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI