Yaz Kuran Kursları Başladı

Yaz Kuran Kursları Başladı

TEFEKKÜR 18.06.2019 09:43:48 28 0
Yaz Kuran Kursları Başladı

Vali Kemal Çeber, Çaykur Ziraat Camiinde bu gün itibarı ile başlayan Yaz Kur’an Kursunun ilk gününde çocukları yalnız bırakmadı.

Vali Çeber, 17 Haziran’da başlayıp 09 Ağustos’ta sona erecek olan Yaz Kur'an Kursunun ilk gününde Çaykur Ziraat Camiinde kursa katılan öğrencileri yalnız bırakmadı. Kursun açılışına Vali Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İl Müftüsü İsmail Yalçın, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, kurs hocaları ve velilerde katıldı.

Vali Çeber, Yaz Kur’an Kursunun açılışında yapmış olduğu konuşmada; “Burada pırıl pırıl yüzleri ile görmüş olduğumuz evlatlarımızı her camiimizde ve tespit ettiğimiz okullarımızda göreceğiz. Onlar sayesinde camilerimiz ve okullarımız şenlenecek. Yaz Kur’an Kursları, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde, İl Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonlunda yürütülen ve bizimde çok önemsediğimiz bir faaliyet. Bu faaliyeti bu kadar önemli klan şey ise; çocuklarımız kişiliklerinin oturduğu bir yaştalar. Bizler onlara bu yaşlarda nasıl bir benlik ve nasıl bir kişilik kazandırırsak o doğrultuda ülkesine, vatanına, milletine ve ailesine faydalı bir birey olacaktır. Bu vesile ile başta siz velilerimiz olmak üzere bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Çeber çocuklarla birlikte camie girerek, hepsi ile teker teker ilgilenip onlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan kitapları dağıttı.valilik


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI