Yavuz Bahadıroğlu hemşehrileriyle buluştu

Pazar'da Diyanet-Sen ile PAİMDER tarafından organize edilen İstiklal Marşının kabulü ve Çanakkale Şehitleri programına Yavuz Bahadıroğlu da katıldı

TEFEKKÜR 3.03.2014 07:47:21 90 0
Yavuz Bahadıroğlu hemşehrileriyle buluştu
CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Diyanet-Sen ile Pazar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (PAİMDER) tarafından organize edilen İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tarihçi Yazar, Yavuz Bahadıroğlu’nun (Niyazi Birinci) konuşmacı olarak katıldığı programda ilk olarak Merkez Camii İmamı İbrahim Pişkin tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Diyanet-Sen İlçe Temsilci Cemal Taşçı’nın programla ilgili kısa açıklamasının ardından Kaymakam Selçuk Aslan, yaptığı konuşmada, tarihi en iyi tarihçilerin anlatacağına vurgu yaparak, “Tarihteki kahramanlıklar bugüne aktarılamadığı müddetçe gelecek nesiller yaşananları bilemez. Tarihi sevdiren adam Yavuz Bahadıroğlu’na bu anlamlı programa katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Müftülüğü ilahi grubunun ezgilerinin ardından devam eden programda, 7 yaşındaki Azra Şimşek, İstiklal Marşının 10 kıtasının tamamını ezbere okurken salondan büyük alkış aldı.

Kaymakam Aslan minik Azra’nın ailesini tebrik ederken kendisine hediye edilen mini bilgisayarı takdim etti.

Program, Tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun İstiklal Marşının kabulü ve Çanakkale Şehitleri konulu konferansıyla devam etti. 




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI