Vali Yazıcı,Şehit ailesinin sofrasında

Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı J.Kd.Alb.İsmet Cansaran ,Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ile birlikte 9 Şubat 2012 günü Hakkâri İli Çukurca İlçesinde t

TEFEKKÜR 3.07.2014 13:55:26 35 0
Vali Yazıcı,Şehit ailesinin sofrasında
Şehit Çetin’in babası Ahmet Çetin ve diğer aile üyeleri ile birlikte iftar yapan Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyük bir devlet olduğunu vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü için kanlarını canlarını feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olduğunu söyledi.
Şehit Metin Çetin’in aile üyeleri ile sohbet eden Vali Ersin Yazıcı,  Çetin ailesinin şehit ailesi olarak büyük bir onur taşıdığını, Şehitlik onur ve gururunu bütün şehit ailelerimiz asil bir şekilde taşımaktadır dedi. Vali Ersin Yazıcı, bizler de bu vatan için şehit olan bütün şehitlerimize sonsuz minnet ve şükran duyuyoruz. Aileleri bizlere bu millete emanettir. Bizlerde hem şehitlerimiz hem de aileleri ile gurur duyuyoruz. Bu vatan toprakları uğruna, millet uğruna, bayrak, din uğruna şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sağlıklı ömürler diliyoruz dedi.
Baba Ahmet ve anne Havva Çetin, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, yavrumuzun acısı büyük. Ancak devletimiz bu süreçte yanımızda olduğunu hissettirerek, büyüklüğünü gösterdi. Sayın Valimiz başta olmak üzere herkes bize çok destek oluyor. Bugün de bizim davetimizi kırmayarak iftarda yanımızda olan Sayın Valimiz ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, Şehit ailelerimizin acısını, millet olarak yürekten hissediyor ve paylaşıyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz dedi.
Rize Valiliğimiz tarafından 27.03.2012 tarihinde Şehit Metin Çetin’in öğrenime başladığı Kıbledağı Çağla İlköğretim Okulunun adı; Kıbledağı Şehit Metin Çetin İlkokulu olarak değiştirilmişti.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI