Vali Erdoğan Bektaş, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

Yemeğe katılan protokol üyeleri ayrı ayrı masalarda oturarak şehit yakınlarıyla birlikte iftar açıp onlarla ilgilendi. Sıcak bir ortamda yenilen yemeğin ardından İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından yemek duası yapıldı.

TEFEKKÜR 4.07.2016 08:41:52 19 0
Vali Erdoğan Bektaş,  şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine; Vali Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İlçe Kaymakamları, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Aksu, askeri erkan ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi yakınları katıldı. 

Çok sayıda şehit ailesi, gazi ve gazi yakınlarının katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Vali Bektaş,' Ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyuyorum. Şehit ailelerimiz ve yakınları bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Biz şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Sizlere bu iftar soframızı şereflendirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize huzurlu bereketli bir ömür diliyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.' diye konuştu.

Vali Bektaş ve beraberindekiler şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinlediler.





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı