TSO’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ANLAMLI DESTEK

Hopa TSO İlçe ’de Merkez Cami’nde Morg ve Gasilhane Teslim Töreni Gerçekleştirildi

TEFEKKÜR 21.08.2021 11:48:20 31 0
TSO’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ANLAMLI DESTEK

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından projesi üstlenilen merkez cami morg ve gasilhane yapım çalışmaları tamamlanarak 20 Ağustos Cuma günü öğle namazının ardından Hopa Müftülüğüne törenle teslim edildi.

Teslim törenine Hopa TSO yöneticileri, Müftülük ve Hocalar, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti temsilcileri ve halk katıldı. Tören öncesi Muharrem ayı sebebiyle Cuma namazı sonrası Hopa TSO katkılarıyla yaptırılan aşure halka ikram edildi.

Hopa Müftüsü Hasan Faruk Satıcı ‘Camimiz ihtiyacı olan morg ve gasilhane tadilat işlerini üstlenen Hopa Ticaret ve Sanayi Odası camiasına bu hayırlı iş için Hopa Müftülüğü ve halkımız adına teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ‘Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Merkez Camimizde morg ve gasilhane ihtiyacı olduğu Müftülüğümüz tarafından bizlere iletildi. Bu talep doğrultusunda bir mimar ile görüşülerek proje hazırlık çalışmalarını tamamladık. Morg ve gasilhanenin bugün Müftülüğümüze devrini yapmış bulunmaktayız. Merkez camimize ve Hopa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

Devamında morg ve gasilhane vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI